preskoči na sadržaj

Srednja škola Dalj

"Nasilje? Ne, hvala!"

"Nasilje? Ne, hvala!"

Srednja škola DAlj ostvarila je odličnu suradnju s PRONI centrom iz Osijeka u okviru njihovog projekta "Nasilje? Ne, hvala!". Organizirane su radionice za učenike svih razrednih odjela. Teme su obrađivane na dinamičan i zanimljiv način putem radionica, ledolomaca gdje je učenik bio aktivan i u središtu pozornosti.

Opći cilj projekta: Podići doprinos aktera civilnog društva u procesu provedbe prevencije nasilja među mladima kroz partnerstvo između javnog i civilnog sektora, te putem promocije politika za mlade i volonterstvo.

Specifični cilj: Doprinijeti prevenciji nasilja među mladima, kroz provedbu posebno kreiranih obrazovnih aktivnosti o podizanju svjesti, aktivnu participaciju mladih u kreativnom aktivizmu i volonterizmu, konferenciju za mlade te promotivnu kampanju putem poboljšane i proširene suradnje između organizacija civilnoga društva i javnih tijela u Sisačko-moslavačkoj, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Očekivani rezultati:
1. Podignuta razina svjesti i znanja kod mladih o prepoznavanju i prevenciji nasilja, zbog omogućenog pristupa neformalnim obrazovnim aktivnostima.
2. Podignuta razina aktivizma mladih kroz provedbu inovativne neformalne edukacije te kreativne metodologije o vrijednostima i koristi aktivnog građanstva, volonterskog rada i sudjelovanja mladih.
3. Osnažena aktivna participacija mladih u društvu i provedbi prevencijskih programa, zbog sustavne međusektorske podrške i suradnje.
4. Podignuta razina svijesti kod građana na lokalnoj razini o zlouporabi i nasilju među mladima, te promovirane pozitivne vrijednosti.


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
LOGO ŠKOLE

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi

CMS za škole logo
Srednja škola Dalj / Braće Radića 7, HR-31226 Dalj / ss-dalj.skole.hr / ured@ss-dalj.skole.hr
preskoči na navigaciju